WWW.SESLİSAYFAM.COM, Seslisayfam

WWW.SESLİSAYFAM.COM, Seslisayfam
Seslisayfam.com, Seslisayfam, Sesli sayfam, Sesli sayfam sohbet,

26 Ağustos 2016 Cuma

Sesli chat panelleri

Bildigimiz üzere günümüzde sesli chat sitelerinde gördügünüz ve gorunumu hoş olan siteler belli başlı büyük panelcile tarafından kurulmaktadır. Bu panelciler bellı ücret karsiliginda insanlarimiza hizmet sunarak ücret karsiliginda panellerini web domainlerine kurup onlara sistem yönetim panelli bir şekilde teslim etmektedirler. Bu nedenle insanlarımız en sağlam ve en çok referans kimde ise o panelcileri tercih etmektedirler.
Sizlere bu panelcilerin isimlerini isterseniz sayalım ve aciklayalım.
Esunus: Esunus 2007 Tarihin'den itibaren başladıkları sesli sohbet platformlarında insanlara acıktır. Müşterilerine sundugu, kaliteli paneller ve güvenilir sunucu kalitesi ile insanlarımızın tercihinde 1 numara yer tutan bir sesli sohbet panelidir. Seslikal, Seslipop, Seslinefes, Seslistar gibi bir çok büyük sitenin referansına sahip bir kuruluştur. Müşterileri ile ilgilenen sevgili Onur beye'de ayrıca teşekkür ederiz.
Yarenmedia: TeknikPanel insanlarına tam 8 senedir hizmet sağlayan ve insanların gönlünde esunus panelden sonra gelen bir isimdir. Bir çok siteyi referansına alan teknikpanel müşterileriyle daima ilgilenip onlara sundugu sesli chat hizmetleri doğrultusun'da sevilen ve birligi yayılan bir panelcidir. Fırmanızı her uygun alanda tanıtarak müşterilerine bir çok seçenek sunmaktadir.
Yarenmedia: 2006'dan günümüze kadar TurkiyePanel internet hizmetleri olarak yönetmekte oldugu sesli sohbet panelleri doğrultusunda Turkiyenin en büyük 3.cü Panelci haline gelmiştir. Kurulmuş oldugu günden itibaren Web hosting, Alan adı tescili, radyo hosting, tv hosting ve bir çok imkanına aralıksız devam eden turkiyepanel firması garantisi ile insanlarına hizmet sunmaktadır.
Bu sundugum 3 Panelciden sizlerde istediginizi seçebilir ve güvenligini sizlerde fark edebilirsiniz.
Sesli chat panelcileri konumuz şimdilik bu kadar. İyi Sohbetler ve iyi günler dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder